Friday, April 22, 2011

Kejadahnya Denda-denda Ni Oi??

Haduih.. Sila tengok aku post entry ni pukul berape.. Baru setengah jam yang lepas bilik aku kena ketuk.. Ade spotcheck.. kejadahnye pagi-pagi buta cenggini nak spotcheck? Orang nak tidola.. Ok, aku tipu.. aku nak ber'skype' ok? Duhh.. =.='

Aku rasa adela dua-tiga kali gak aku kena denda nih.. Memang aku cop duit pon.. Haaa... Silalah denda aku lagi.. 

Yang tadi tu kena denda sebab takde sticker laptop.. Kejadahnye sticker laptop tu pon aku taktawla.. Sebab tak register la kot.. 


Yang dulu tu kena denda sebab takde sticker motor..


Agaknye semua benda yang aku ade kena amik sticker kolej la kot.. Kasut, buku, baju, ape lagi?? Memang semua nak kena sticker la kan?? Kalau tak nanti kena denda lagi.. Kolej aku nih macam taw-taw aje aku nih cop duit kan?? Okla.. Next sem aku confirm register semua barang-barang aku! Biar padan muka kolej tak dapat dah denda aku.. Muahahahaha!!!

4 comments:

  1. Hahaha sticker takde pun nak kene denda gak? kesian hehe..

    ReplyDelete
  2. tula.. semua benda die nk sticker.. =.='

    ReplyDelete
  3. ngoknyek ain! bak mai duet ang tengok... haha!

    ReplyDelete