Thursday, February 24, 2011

Aku Suka Makan Kat DM (Dewan Makan)

yup! betul tu.. aku suka makan kat dm kolej aku.. kalau tanya kat orang lain, sebahagian besarnya mungkin x suka makan kat dm dorg sebab lauk die x best! kate dioranglah..
tapi bagi aku, dm lah tempat paling best kat kolej aku selain bilik aku.. why??

lauk dia best!! jarang menghampakan walaupun sayur die selalu x sedap.

time ni la korang leh usya gelagat orang

time ni jugakla korang boleh jumpe mamat2 hensem & minah2 cun!

boleh tegur2 dengan senior yang super sexy dan hensem!

boleh ngorat senior yang hensem!!

boleh dingorat senior yang hensem!!!

boleh flirting dengan senior hensem!!!

ok aku taw.. aku x gatal, tapi aku suka tengok keindahan alam ciptaan Tuhan.. 

bak kata Mulan,
"Kamulah makhluk tuhan, yang tercipta yang paling sexy!!!"

ya, itulah apa yang aku rase.. senior2 aku bak kata yayabun pula, "semua hensem & sexy".

ahhhhh~ live in 5th college always make me droooooooooooools~

nilah dm aku..

banyak lagi senior yg lebih hot dan sexy dari lelaki baju merah tuh!



4 comments:

  1. ooo nie sambil makan sambil cuci mata r nie..hehehe =))

    ReplyDelete
  2. bila ek aku cakap camtu? =.=' lupe plak. haha

    ReplyDelete
  3. bile kau tgk gambar aku ngan senior2 akula.. haha

    ReplyDelete