Monday, April 30, 2012

Avenged Sevenfold Live in KL

Ikutkan aku memang dah takde peluang dah nak pegi sebab ingatkan xde geng and tiket pon dah habes. nasib baikla ade dua orang mamat yang boleh harap nih.. sorang dapatkan tiket, sorang lagi bawak aku tengok konsert.. Yang paling best sebab aku dapat tiket tunetalk zone (worth rm298) dengan hanya rm100! dahla tunetalk zone tu zone depan skali.. aku mmg excited gilerlah!

syahir and hazim merc

opening dari band love me butch. tapi aku x sempat nak tgk and aku x kisah pun.. haha! pastuh kite org tunggu sampai pukul 9 baru a7x nih keluar. first2 lagu nightmare... memang awesome giler! first lagu lagi aku dah pancit.. kire hebat ah m.shadows nih sebab suara dia maintain je.. pergh! ade la jugak beberapa belas lagu.. sila layan gambar dulu..



tgh beratur

semua tgh excited tunggu

m.shadows

zacky

di sebalik drum nih ada arin



synyster yang giler hensem!

macho habes!



johnny nih mcm mabuk2 skit pon ade gak



ini geng kami

we have so much fun there.. sangat puas hati! nak tengok gambar lagi boleh pegi klik sini. nak tengok video pulak sila klik sini. ok, lepas nih jom layan uztaz don pulak. XD


2 comments:

  1. Aku pergi concert ni and sgt ohsem! Bila eh diorang nak dtg balik?

    ReplyDelete