Tuesday, January 3, 2012

Pengaruh 9Gag la nih..

Semenjak jumpe 9gag nih, banyak benda bila aku buat, tengok, rase semua mcm 9gag. nampak meme dari muka orangla. banyak jugak terpengaruh ngan blog nih sebenarnya.. saje nak share skit pasal wedding proposal dari one of the 9gaggers. from malaysia. aku dah baca benda ni lama dah. tapi x penah tengok lagi video dia. Aku tengok kat 9gag pun dah terharu, bila tengok video dia terus  meleleh! cis!!

 
nak kawen! haha kidding.. =P

5 comments:

  1. hari ni x amik lagi dose 9gag. keroje banyak kt opis..aaarrgghhh

    ReplyDelete
  2. rai : oh, ye ke?? xtawla pulak..

    zinedine : sabar2.. nanti abes kerja layan puas2! hahaha

    ReplyDelete